Wees het

Licht

Summa begint

waar Lumina eindigt

Het Summa traject biedt de meest diepgaande reis naar jezelf en je ziel. Door een intens diepe duik in jezelf laat je licht schijnen op dat wat jou niet langer dient zodat je je meest stralende zelf kunt zijn. In Summa worden hedendaagse spirituele technieken gecombineerd met sjamanistische rituelen, dromenwerk én plantmedicijn. In dit unieke en life changing traject word je begeleid door zowel Donata van der Rassel als Wendy Eelsing.

Summa is voor jou als:

What if I fall?

Oh but darling, what if you fly?

Erin Hansen

Wat kun je verwachten?

Over plantmedicijnen

Plantmedicijnen zijn bewustzijnsverruimende planten en of kruiden. De inzet van plantmedicijn in diepgaande helende en transformerende processen is eeuwenoud en worden overal ter wereld toegepast. Er zijn heel veel verschillende soorten plantmedicijn. Een bekend plantmedicijn is Ayahuasca, waar veel in Zuid-Amerika mee wordt gewerkt.

Tijdens het Summa traject werken wij met psilocybine. Dit is de psycho-actieve stof die o.a. te vinden is in truffels en paddenstoelen. Met psilocybine krijgt je toegang tot je diepste lagen van je onderbewuste en zijn je hersenen in staat zich aan te passen en te herstellen.

In dit traject ontvang je intensieve begeleiding voorafgaand, tijdens en na de ceremonie met het plantmedicijn. Hiermee garanderen wij dat je met de beste mindset aan de ceremonie begint en de geleerde inzichten op de best mogelijke manier kunt integreren. De combinatie van de intensieve voorbereiding, de sjamanistische manier van werken tijdens de reis en de integratie begeleiding na je reis is uniek in Nederland.

Over Donata & Wendy

Donata en Wendy kennen elkaar al meer dan veertig jaar en waren vroeger (bijna) buurmeisjes (zie foto op de fiets in de speeltuin ;)). Ze ontwikkelden samen een diepe vriendschap en een onvoorwaardelijk vertrouwen waarin spiritualiteit altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. In Summa hebben ze hun krachten gebundeld in dit diepgaande traject dat is ontstaan vanuit een gedeelde missie. Ze delen een groot vertrouwen in de kracht van het plantmedicijn dat een cruciale rol speelt in het ontwaken van een hoger bewustzijn. Ze geloven daarbij sterk in voor- en nazorg omdat de bedding waarin jouw proces zich voltrekt er een van veiligheid en vertrouwen moet zijn. Om die reden faciliteren ze alleen 1:1 reizen en werken niet met groepen. Ook behouden ze zich het recht om mensen te weigeren als ze samen voelen dat er nog niet genoeg draagkracht is voor Summa. In dat geval past Lumina bijvoorbeeld beter. 

Donata

Donata heeft een achtergrond als uitgever van spirituele boeken (eerst in loondienst en daarna voor haar eigen nieuwetijdsuitgeverij Aurora). Haar werk ligt in het verlengde van haar persoonlijke spirituele ontwikkelingspad. Zo werd de esoterische astrologie haar met de paplepel ingegoten door haar moeder van wie ze de astrologie leerde (in de traditie van Karen Hamaker-Zondag) en ze deed een Raja Yoga docentenopleiding waarin ze in contact kwam met meditatie en pranayama. Ook deed ze de opleidingen Soul Realignment (Andrea Hess), Quantum Healing Hypnosis Technique (Dolores Cannon) & Gene Keys Guide (Richard Rudd). Op het moment is ze bezig met een uitgebreid certificaat aan de International Human Design School. Ze gelooft dat je nooit bent uitgeleerd, maar dat levenservaring en intuïtie net zo belangrijk zijn. Ieder mens is uniek en een coachingstraject is dat ook.

Wendy

Wendy werkt op het snijvlak waar lichaam en ziel samen komen. In haar visie ontstaat ruimte voor een volledig leven als lichaam en ziel in evenwicht zijn. Ze werkt als gecertificeerd orthomoleculair therapeut, voice dialogue coach, ademwerkpractitioner en volgde opleidingen in Oosterse en Westerse massagetechnieken. Daarnaast werkt ze als sjamanistisch practitioner en begeleidt ze plantceremonies. Ze werkte jarenlang in grote bedrijven, waar ze verandertrajecten begeleidde. Ze weet daardoor als geen ander mensen te ondersteunen bij het zoeken naar en het vinden van hun levensmissie. Ook is ze sparringpartner en (communicatie) coach op boardroomniveau.

Heb je vragen over dit traject?

Investering

€ 5999,-

Exclusief BTW

Summa Light

€ 1499,-

Exclusief BTW

Het Summa traject biedt een zeer diepgaande reis naar jezelf en je zielenmissie. We snappen heel goed dat dit een stap is die je niet zomaar neemt. Voordat je eventueel instapt bieden we je daarom het Summa Light traject aan. Dit traject bestaat uit een tweetal onderdelen.

Voorafgaand aan de plantmedicijnreis begeleiden we je in een regressiemethode waarin je inzichten en heling kunt ontvangen door contact te maken met zielsaspecten die jou verder kunnen ondersteunen in jouw plantmedicijnreis. Tevens zetten we in energie de intentie voor jouw reis. Binnen 4 weken maak je dan de plantmedicijnreis.

Door deze twee onderdelen met elkaar te combineren kan je voor jezelf onderzoeken of plantmedicijn de sleutel is voor jouw verdere spirituele ontwikkeling. Bovendien kun je onderzoeken of wij de meest aangewezen “reisbegeleiders” zijn voor jou. Uiteraard wordt dit bedrag verrekend op het moment dat je het langere traject gaat doen.

Mocht je een reis willen maken, dan raad ik Donata en Wendy aan om verschillende redenen. De voorbereiding, de waanzinnig mooie regressie meditaties die je van tevoren maakt met Donata (een reis an sich), maar bovenal de veiligheid van Wendy (en Donata). Wendy is kundig en professioneel, ze is er echt voor je en voelt feilloos aan wanneer je iets nodig hebt. Hierdoor voelde me bekrachtigd en durfde ik alles aan te geven. De samenwerking werkt gewoon heel goed.

Florine duif

Summa is niet voor jou:

+ Als je nog weinig spiritueel of innerlijk werk hebt gedaan

+ Bij ernstige psychische klachten of ernstige verslavingsproblemen.

+ Bepaalde lichamelijke aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, bepaalde nier- en leverziektes

+ Psychische aandoeningen zoals schizofrenie of psychose

+ Bij gebruik van anti-depressie medicatie

Bovengenoemde lijst is niet uitputtend. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We doen ons best je zoveel mogelijk inspirerende informatie te geven. Voel je vrij om je altijd weer af te melden of (en dat hopen we natuurlijk!) ons ook te volgen op IG en FB!

Ben je enthousiast over onze boeken, diensten en/of auteurs? Aarzel dan niet om anderen op ons attent te maken!