Vind het licht in jezelf

Het Lumina traject is een soul intensive en deepdive naar de zielenmissie van dit leven. Door middel van verschillende diepgaande spirituele methodieken gaan we op zoek naar de rode draad van jouw zielenpad om zodoende je huidige leven vanuit een diepere purpose te transformeren.

Lumina is voor jou als:

+ Klaar bent voor de volgende stap in je spirituele ontwikkeling

+ Bereid bent alle maskers te laten vallen en je angsten onder ogen te zien

+ Vastzit en je patronen en overtuigingen wilt doorbreken

+ Een diepe duik wilt nemen in je onderbewuste

+ Contact wilt maken met je hogere zelf en gidsen

+ Antwoorden wilt over jouw zielenpad

+ Een innerlijke transformatie wilt bewerkstelligen

+ Diepgaand wilt loslaten wat je in de weg zit

+ Op zoek bent naar heling van mentale en/of fysieke klachten

+ Je innerlijke licht te vergroten

Neem een duik in je onderbewuste

Wat kun je verwachten?

9 live 1:1 sessies van circa 3-4 uur bestaande uit:

+ Esoterische Astrologie
+ Quantum Healing

+ Gene Keys
+ Human Design

+ Ademwerk (Pranayama)
+ Activatie(s) van je Merkabah (Lichtlichaam)

Waarom Astrologie?

In een astrologische reading krijg je een uitgebreide uitleg van je energetische blauwdruk voor dit leven van het moment van geboorte. Deze vertegenwoordigt de kosmische energie die op je inwerkt gedurende je leven en die afhankelijk van je bewustzijn op een bepaalde manier uitwerkt. Astrologie is een eeuwenoude wetenschap die zich bezighoudt met de symbolische en energetische betekenis van planeten (en hemellichamen). In de esoterische astrologie (ook wel karmische of zielenastrologie genoemd) wordt er in het bijzonder gekeken naar retrograde planeten en de esoterische punten in de geboorteradix o.a. Noordelijke Maansknoop (Drakenkop) en Zuidelijke Maansknoop (Lilith) en Cheiron. Deze zeggen iets over je zielenmissie en trauma over de levens heen. Binnen de esoterische astrologie wordt er dan ook uitgegaan van reïncarnatie. Tijdens Lumina kijken we ook naar de huidige energie en transits.

Waarom Quantum Healing Hypnose?

Quantum Healing is ontwikkeld door Dolores Cannon (hypnotherapeut en grondlegger van QHHT). Ze deed er 45 jaar over om deze techniek te perfectioneren. Dolores schreef zo’n twintig boeken vol met informatie die ze via cliënten tijdens QHHT hoorde. Behalve “gewone” regressies naar vorige levens, heeft ze ook heel veel “buitenaardse” levens opgetekend en kreeg ze informatie over de aard van het universum.

QHHT is eigenlijk een diepgaande en transformerende reis in bewustzijn. Het is een ervaring die erop gericht is je vooruit te helpen, op het loslaten van ballast en oude pijn en die healing biedt en inzichten brengt. Het is een uitgebreide regressiesessie onder diepe hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met je Hoger Zelf voor healing.

QHHT is een manier om, terwijl je in een lichte trance of hypnose bent, een reis door je innerlijk te maken, te kijken naar de vroege jeugd of vorige levens en/ of naar het bestaan tussen de levens. Je kunt antwoorden krijgen en de wijsheid en oneindige liefde van jouw onderbewuste ervaren. Tijdens een QHHT-sessie komt alle informatie van jouw onderbewuste (of onbewuste of Hoger Zelf of hoe je deze bron wil noemen).

Als je een grote bewustzijnsverschuiving wilt maken, als je echt oude ballast los wilt laten, als je healing nodig hebt, bepaalde vragen hebt m.b.t. dit leven of relaties of af wil van fysieke klachten, is QHHT een bewezen en veilige manier om deze stappen te zetten. De sessie duurt een paar uur bestaande uit het intakegesprek, de hypnose zelf en een kort nagesprek. Hoe groot je verandering is hangt af van je bereidheid en betrokkenheid. De ervaring leert dat regressiesessies in grote mate afhankelijk zijn van je vermogen tot overgave.

Waarom Gene Keys?

Gene Keys zijn 64 codes die verschillende staten van bewustzijn representeren. Ieder individu is gekoppeld aan een bepaalde staat van bewustzijn (of code) door onze geboortedatum, tijd en plaats. Deze code onthult de zogenaamde “schaduw” in dit specifieke leven die we dienen te transformeren met behulp van ons “geschenk” om zodoende deze specifieke staat van bewustzijn tijdens dit leven compleet te doorgronden. Gene Keys geeft hierdoor zicht op onze meer symbolisch abstracte innerlijke hologenetische blauwdruk. Deze laat de archetypische patronen en overtuigingen zien die de manifestatie van jouw “genius” door “shaduwen” in de weg staan en laat je zien hoe deze getransformeerd kunnen worden naar “geschenken”. De Gene Keys nodigen je hierbij uit vier HARTSkwaliteiten in het te belichamen, het is namelijk via het hart dat we duurzame transformatie bewerkstelligen. Deze kwaliteiten zijn: contemplatie, tederheid, geduld en aandacht. Tijdens Lumina krijg je oefeningen om deze kwaliteiten te cultiveren.

Waarom Human Design?

Als de eeuwenoude astrologie je iets vertelt over je innerlijke ervaring en energetische blauwdruk over de levens heen, vertelt het relatief jonge Human Design-systeem je iets over hoe jouw huidige energie functioneert in de wereld. Dit systeem ontstond eind jaren tachtig en is een fusie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica. Tijdens Lumina kijken we naar o.a. type (Manifestor, Generator, Projector etc.) profiel, strategie en autoriteit om een nog completer beeld te krijgen van jouw uitdagingen en talenten in dit leven. Het Human Design-systeem is in feite een gebruiksaanwijzing van jouw energie. Je ontdekt op welke vlakken je het meest tot je recht komt en hoe je keuzes kunt maken die passen bij jouw energie en is dus onmisbaar als het gaat om het begrijpen en managen van jouw energie in de wereld.

Waarom Pranayama?

Pranayama zijn ademhalingsoefeningen die ons bewuster leren te ademen en die onze levenskracht vergroten. “Prana” betekent hierbij vitale levensenergie en “Yama” betekent beheersing. Het Sanskriet woord Pranayama betekent dus de vitale levensenergie leren beheersen. Door Pranayama te beoefenen krijg je meer controle over je zenuwstelsel dat in direct contact staat met jouw zeven energetische lichamen en trek je meer levenskracht in je systeem. Dit is nodig om het transformatieproces te ondersteunen en om op duurzame wijze meer licht in je systeem te integreren. Tijdens Lumina krijg je Pranayama-oefeningen die je ook thuis kunt beoefenen.

Wat nog niet kan worden begrepen door de bewuste geest, heeft toch áltijd een uitwerking.

Lumina is intens en er kan een heleboel shiften in je mentale en fysieke toestand

Na de sessies drinken we nog wat en spreken we de sessie na, zodat je gegrond en alert bent als je vertrekt. Houd er rekening mee, dat de directe nawerking van je sessie nog zeker een dag of drie kan duren. Je kunt meer dromen, ingevingen en/of visioenen krijgen, meer of minder energie hebben en ervaren dat je systeem aan het opschonen is. De verdere nawerking neemt zeker enkele weken in beslag. We werken met energie op meerdere lagen en ook op onbewust en multidimensionaal niveau. Wat nog niet kan worden begrepen door de bewuste geest, heeft toch áltijd een uitwerking. Om deze reden is Lumina ook een traject omdat transformatie en inzichten tijd nodig hebben. Hier heeft het ego bovendien weinig te zoeken; je krijgt wat je nodig hebt (en aankunt) en niet per se wat je verwacht of wilt.

Lumina is niet voor jou:

+ Bij ernstige psychische klachten, ernstige verslavingsproblemen of hersenaandoeningen

+ Bij gebruik van gevoels-onderdrukkende medicatie

+ Als je grote weerstand ervaart en/of moeite hebt met overgave, sterk identificeert etc.

In dat geval raad ik je aan eerst geestelijke ruimte te maken met behulp van spirituele theorie door bv. de Light Club cursus te doen.

Veelgestelde vragen:​

Ja, dat is mogelijk -kies tijdens het afrekenen de optie In3 en je wordt vanzelf door het afrekenproces heen geleid.

Je krijgt de audiobestanden van je QHHT sessies.

Hypnose werkt altijd -hoewel het bij de ene persoon meer tijd kost om in trance te raken dan de ander. Overgave en een open mind hebben helpt hierbij omdat de ervaring leert dat we onze eigen grootste criticus zijn.

Een Merkabah-activatie werkt altijd om je lichtlichaam aan te zetten. Of je er vervolgens zelf mee gaat reizen of ze gaat inzetten heb je zelf in de hand.

Staat je vraag hier niet tussen?

Jouw investering

lumina

Betaal in één keer

€2777

of

Betaal in drie termijnen van

€944

Alle prijzen zijn inclusief BTW

lumina open

Wil je alleen de Quantum Healing sessies ervaren?

In deze drie live sessies die onderdeel uitmaken van het Lumina-traject gaan we op zoek naar het licht in jezelf door middel van Quantum Healing Hypnose & Astrologie.

€944

Alle prijzen zijn inclusief BTW

pakketprijs

Lumina + Light Club online cursus

€2999

bespaar € 140

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Over Donata

Terwijl ik de afgelopen decennia spirituele boeken maakte in loondienst en daarna voor Aurora deed ik ook de nodige praktijkervaring op.

Zo werd de esoterische astrologie mij met de paplepel ingegoten door mijn moeder van wie ik het vak leerde (in de traditie van Karen Hamaker-Zondag), ik deed een Raja Yoga docentenopleiding waarin ik mij onder andere oefende in meditatie en pranayama.

Daarnaast deed ik de opleidingen Soul Realignment (Andrea Hess), Quantum Healing Hypnosis Technique (Dolores Cannon) & Gene Keys Guide (Richard Rudd). Op het moment ben ik bezig met een uitgebreid certificaat aan de International Human Design School.

Ik geloof dat je nooit bent uitgeleerd, maar dat levenservaring en intuïtie net zo belangrijk zijn in het coachingsvak. Ieder mens is uniek en een coachingstraject is dat ook.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je spirituele ontwikkeling?

Disclaimer

Het Lumina traject is niet bedoeld als vervanging voor een arts of medicus en zal nooit een medisch advies uitbrengen of een medische diagnose stellen. Als je te maken hebt met medische vragen, klachten of symptomen dien je je te richten tot een medische professional of zorgprofessional zodat goed onderzoek, diagnostiek en medische zorg kan plaatsvinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We doen ons best je zoveel mogelijk inspirerende informatie te geven. Voel je vrij om je altijd weer af te melden of (en dat hopen we natuurlijk!) ons ook te volgen op IG en FB!

Ben je enthousiast over onze boeken, diensten en/of auteurs? Aarzel dan niet om anderen op ons attent te maken!