“Knowledge is a way
to achieve immortality.”
Dalai Lama

Cursussen Academy

Summa

Het Summa traject biedt de meest diepgaande reis naar jezelf en je ziel. Door een intens diepe duik in jezelf laat je licht schijnen op dat wat jou niet langer dient zodat je je meest stralende zelf kunt zijn.

In Summa worden hedendaagse spirituele technieken gecombineerd met sjamanistische rituelen, dromenwerk én plantmedicijn. In dit unieke en life changing traject word je begeleid door zowel Donata van der Rassel als Wendy Eelsing.

Lumina

Het Lumina traject is een soul intensive en deepdive naar de zielenmissie van dit leven.

Door middel van verschillende diepgaande spirituele methodieken gaan we op zoek naar de rode draad van jouw zielenpad om zodoende je huidige leven vanuit een diepere purpose te transformeren.

 

The Light Club

De Light Club is ontstaan met als doel meer specifieke en diepgaande spirituele kennis te delen in verbinding.

We leven in bijzonder turbulente tijden waarin we zo opgeslokt worden door de dagelijkse gang van zaken dat we vergeten waarom we hier eigenlijk zijn. We staan op de overlevingsstand en krijgen de ene na de andere uitdaging te verwerken zonder dat we hier de rode draad of les in kunnen vinden.

In de Light Club duiken we in uiteenlopende spirituele bronnen om zodoende een dieper begrip te krijgen van onze kosmische oorsprong, huidige uitdagingen en toekomst en gaan we op zoek naar het eigen unieke licht dat in ieder van ons besloten ligt.

coming soon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We doen ons best je zoveel mogelijk inspirerende informatie te geven. Voel je vrij om je altijd weer af te melden of (en dat hopen we natuurlijk!) ons ook te volgen op IG en FB!

Ben je enthousiast over onze boeken, diensten en/of auteurs? Aarzel dan niet om anderen op ons attent te maken!