Aurora Nieuwetijds Uitgeverij

Aurora maakt boeken met bewuste ondernemers met wie we een gezamenlijke missie delen meer bewustzijn in de wereld te brengen. Heb je een boekidee en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Boek dan onze boekidee brainstorm.

Daniëlle van ’t Schip

In het licht van de liefde

Daniëlle is auteur en yoga teacher sinds 2004. Ze woont in Nederland waar ze regelmatig retreats en/of workshops faciliteert.

www.daniellevantschip.com

In het licht van de liefde is het levensverhaal van Daniëlle Oonk-van ‘t Schip. In dit boek beschrijft ze haar avonturen op het spirituele pad, welke guru’s een grote rol hebben gespeeld in haar leven en hoe de yoga haar vond en passie werd. Ook haar ervaring van eenwording in 2005 komt aan bod waarna ze zich herboren voelde in een nieuw licht. Dit boek vertelt een boodschap van eenheid in verscheidenheid, de rol van familie & vriendschap en het moederschap met als rode draad de universele liefde die alles doordringt.

Auteur: Daniëlle van ’t Schip

Taal: Nederlands

Soort: Paperback met flappen

Omvang: 384 pagina’s

Formaat: 19 x 25 cm

Prijs: €33,00

ISBN: 97890 826870 4 0

Hermelijn van der Meijden

Negen geheimen van de vrouw

Hermelijn van der Meijden is drs. in de Nederlandse Taal en Letterkunde en opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing. Als trainer geeft ze zowel online als live workshops, trainingen en activaties, waarbij ze mensen leert energie waar te nemen en in te zetten voor heling en transformatie. Eerder schreef ze De Droomvrouw en Mijn vader lijkt op Barbapapa. Voor meer informatie kijk op:

www.hermelijnvandermeijden.nl

Eén wens kan je hele leven op zijn kop zetten. Zodra je hem besluit te realiseren. Dat ondervindt Hermelijn van der Meijden als ze haar zinnen zet op de goddelijke seks die haar huwelijk is uitgevlogen. Op zoek naar de diepere waarheid over liefde en seksualiteit, reist ze af naar Kreta, Egypte en Ierland, waar priesteressen eeuwenlang gewaakt hebben over de vrouwelijke creatiekracht die ons moderne voorstellingsvermogen te boven gaat. Daar, op de geboortegrond van goden en godinnen, ontrafelt ze misvattingen over vrouwen en mannen, vindt ze lang vergeten sleutels naar magische seksualiteit en ontmoet ze haar grootste liefde. Maar geen enkel zielsverlangen wordt werkelijkheid zonder consequenties… In Negen Geheimen van de Vrouw doet de schrijfster op heldere, grappige en zeer persoonlijke wijze verslag van de reis naar de immense kracht die schuilt in iedere vrouw.

Auteur: Hermelijn van der Meijden

Taal: Nederlands

Soort: Paperback

Omvang: 319 pagina’s

ISBN: 9789082687064

Prijs: €27,95 euro

Dyenne Borst

Het paradijs van Lao Tse

Dyenne is eigentijds healer, Tao coach en auteur van Het paradijs van Lao Tse. Voor meer informatie kun je hier kijken:

www.dyenneborst.nl

“Wanneer je gaat met het water,
jij je verbindt met de natuur, de zon, de maan en sterren,
je bent wie jij diep van binnen echt bent,
dan komt de wereld spontaan tot rust.”

Een paar jaar geleden kwam auteur Dyenne Borst in aanraking met de Tao Te Ching van Lao Tse. Het vormde het begin van haar zoektocht naar de essentie van zijn 81 levenslessen. Het paradijs van Lao Tse neemt je mee in deze eeuwenoude wijsheid en laat zien hoe deze vanuit een modern perspectief gelezen kan worden. De Tao blijkt verrassend rijk en actueel. De eenheid van alles is de natuur van de mens; zo leert de Tao, maar hoe worden we ons bewust van onze natuur? Dit boek is een uitnodiging je ware natuur te ontdekken en te omarmen.

Auteur: Dyenne Borst

Taal: Nederlands

Soort: Gebonden met leeslint, kleur op snee

Afmetingen: 13,5 x 21 cm

Omvang 192 pagina’s

ISBN 97890 826870 9 5

Prijs: €29,95 euro

Manon Romijn

Soluma

Manon Romijn werkt als trainer/coach persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast channelt ze Soluma in live sessies om mensen hun eigen kracht, zelfhelende vermogen en innerlijke vrijheid te laten (her)ontdekken. Ze schrijft in samenwerking met Soluma aan een reeks boeken. 

“Leer de ware functie van jouw hart kennen.”

In dit boek maak je kennis met een intelligente energie genaamd ‘Soluma’. Soluma biedt ons heldere boodschappen met een zuivere intentie speciaal bedoeld voor deze tijd. In een openhartig verhaal beschrijft de auteur haar kennismaking met Soluma en hoe hun samenwerking tot stand kwam. Dit boek bevat naast belangrijke inzichten ook eenvoudige oefeningen en meditaties om toe te passen in het dagelijks leven. Innerlijke vrede laat je zien hoe je een nieuwe realiteit creëert als we, in vertrouwen en overgave, voorbij ons denken durven gaan. Dit boek is voor jou:

• Als je verlangt in verbinding te zijn met je ware essentie

• Als je klaar bent te leven vanuit bewustzijn en liefde.”

Gewicht: 0,603 kg

Afmetingen 22,3 x 15,2 x 3,5 cm

Auteur: Manon Romijn

Taal: Nederlands

Soort: Gebonden

ISBN: 97890 826870 3 3

Prijs: €24,95 euro

Noëlla Straakenbroek

Bliss box

Noëlla Straakenbroek (1977) is designer, intuïtief coach en inspirator. Als medium en yogadocent specialiseerde ze zich in de chakraleer, spirituele bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

www.therawfeminine.com

“Met dit bijzondere kaartendeck ontdek je jouw unieke Bliss in je diepste kern. Met behulp van (dagelijkse) boodschappen wordt je gestimuleerd om het geluk in jezelf te vinden. De 63 kaarten zijn intuïtief geïllustreerd door de Mexicaanse illustratrice Arsenia en zullen je ondersteunen in je bewustwordingsproces. Wat wil zichtbaar worden in je leven? Wat staat er nog in de schaduw en waarom? Wat is jouw purpose en waar zitten er blokkades die jou ervan weerhouden om je zielenmissie hier op aarde neer te zetten?

“FIND YOUR LIGHT INSIDE”

Download hier de Bliss booklet.

Auteur: Noëlla Straakenbroek

Soort: Box met 63 kaarten en bijbehorend boekje

ISBN: 97890 826870 2 6

Prijs: €44,95 euro

Marie-Lotte Esser

uit je hoofd, in je hart

Marie-Lotte begeleidt particulieren, ondernemers en bedrijven om de magie van hun hart en het leven te her-ontdekken. Meer leven en werken uit je hoofd en in je hart. Daar wordt het leven zoveel makkelijker van. Als intuïtief Inspirator en gelicenseerd Levenscounselor maakt zij een combinatie tussen Westerse Psychologie, Oosterse Zen counseling en het Mediumschap. Door haar internationale werkervaring in de Advocatuur en HR wordt zij ook wel “Advocaat van het Hart” genoemd. ‘Uit je hoofd in je hart – de Podcast’ kun je beluisteren via Spotify. Voor meer informatie over haar (online) individuele- en groepsaanbod kijk op:

www.marielotteesser.nl

“We leven vaak onbewust op de automatische piloot en zijn vooral met ons hoofd bezig. Steeds meer mensen ervaren daardoor onvrede met betrekking tot hoe hun leven en carrière verloopt. “Advocaat van het hart”, Marie-Lotte Esser toont je in dit boek dat de sleutel naar een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart. Met behulp van recente wetenschappelijke onderzoeken, inzichten en praktische oefeningen nodigt ze je uit op zoek te gaan naar wie jij werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt. Marie-Lotte’s persoonlijke levensverhaal als voormalig advocaat op de Zuidas en haar internationale ervaringen in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika dienen hierbij als inspiratiebron. Je bent het waard om vol energie en in balans door het leven te gaan. Uit je hoofd in je hart is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.”

Gewicht: 0,833 kg

Afmetingen: 24,8 x 18,2 x 2,8 cm

Auteur: Marie-Lotte Esser

Taal: Nederlands

Soort: Paperback met flappen

ISBN: 978 90 826870 8 8

Prijs: €24,95 euro

Tessa Koop

Cosmic Woman

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.


www.cosmicwoman.nl

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens dertien Maanfasen. De reis start in 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale, kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als: ‘Waarom ben ik juist nu op aarde en wat is mijn taak?’

“Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen. Het heeft mij heel veel inzichten gegeven met betrekking tot hoe ik in het leven wil staan. Bovendien heeft het mij aangespoord vooral naar binnen te kijken en vanuit daar mijn werkelijkheid te bepalen. Cosmic Woman heeft mij doen beseffen dat alles één is en dat ‘jij’ een andere ‘ik’ bent. Vanaf dat moment is het leven één magisch spel.” 

– Doutzen Kroes

Prijs: €29,99 euro

ISBN: 978 90 826870 1 9

Gewicht: 0,833 kg

Afmetingen: 24,8 x 18,2 x 2,8 cm

Auteur: Tessa Koop

Taal: Nederlands

Soort: Integraalband

Omvang: 358 pagina’s

Aurora werkt samen met o.a.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We doen ons best je zoveel mogelijk inspirerende informatie te geven. Voel je vrij om je altijd weer af te melden of (en dat hopen we natuurlijk!) ons ook te volgen op IG en FB!

Ben je enthousiast over onze boeken, diensten en/of auteurs? Aarzel dan niet om anderen op ons attent te maken!