Recensie ‘Christina, bewustzijn schept vrede

Christina von Dreien (2001) woont in Zwitserland en is geboren met een sterk verruimd bewustzijn. Als voorbode van een nieuwe fase in de evolutie van de mens is Christina samen met haar tweelingzus Elena op Aarde geïncarneerd om licht en vrede te verspreiden. In de eerste twee boeken wordt het verhaal van Christina verteld vanuit het perspectief van haar moeder, Bernadette. Ze beschrijft Christina’s bijzondere geboorte, kindertijd en jeugd tot zestien jaar. Het derde boek is door Christina geschreven.

Deel 3: Christina, bewustzijn schept vrede.

Dit derde deel bestaat volledig uit Christina’s eigen woorden. Het is samengesteld uit haar seminars en interviews uit 2018 en 2019. Daardoor is er geen duidelijke indeling in het boek (net als in deel 2) en dat komt soms wat chaotisch over. Ook is er veel sprake van herhaling binnen het boek. Desalniettemin blijft haar boodschap mooi en hoopvol en vond ik dit deel het meest praktische en minst zweverig. Hieronder stip ik de opvallendste onderwerpen en boodschappen aan.

Allereerst de titel ‘Bewustzijn schept vrede’. Al haar twintig seminars in 2018 en 2019, met uitzondering van een speciale conferentie over kinderen en ouders van de nieuwe tijd, hadden deze titel. Uit het boek blijkt dat hoe meer mensen bewust zijn hoe eerder er wereldvrede is: ‘We are peace’. Met bewustzijn bedoelt Christina: dat je je herinnert wat je altijd al wist en wat je alleen maar tijdelijk vergeten bent. Dat je ontwaakt en inziet dat liefde het eindpunt is van onze innerlijke ontwikkeling. Met de kracht van ons bewustzijn kunnen we vervolgens energetische toestanden van oorlog en geweld transformeren naar onvoorwaardelijke liefde.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We doen ons best je zoveel mogelijk inspirerende informatie te geven. Voel je vrij om je altijd weer af te melden of (en dat hopen we natuurlijk!) ons ook te volgen op IG en FB!

Ben je enthousiast over onze boeken, diensten en/of auteurs? Aarzel dan niet om anderen op ons attent te maken!