SCHRIJVEN

 

AURORA is geen traditionele uitgever, want wij werken met een ander verdienmodel.

Dit betekent dat de auteur zelf de investering doet om zijn/haar boek uit te geven, maar hiervoor ook de gehele opbrengst verkrijgt. Schrijven is één ding, maar professioneel publiceren vereist een bepaalde intentie, mindset en investering. Boven alles betekent het dat je de verantwoordelijkheid neemt t.a.v. je eigen succes, want jij bent als auteur onlosmakelijk met je boek (of merk) verbonden.

 AURORA helpt auteurs in dit proces als schrijfcoach, faciliterend uitgever, brandingsspecialist en platform/distributeur en zet haar expertise, netwerk & community in om jouw spirituele boodschap een vruchtbare grond te geven. We zijn klankbord, boekencoach én zakelijk agent; onze meest onzichtbare taak is echter 'holding the space'. 

Misschien heb je een boekidee of heb je al het een en ander op papier.

Dan is een eerste stap bij AURORA een boekidee brainstorm. 

In deze ochtend of middag bespreken we je boekidee, eventueel materiaal, doelen en wensen. Ook voelen we in of jouw boodschap resoneert bij het concept van AURORA, zo niet dan krijg je andere tips en mogelijkheden aangereikt om je boek uit te geven. Aan het einde van de sessie krijg je een verslag van wat we besproken hebben en kun je verder om je boek in de wereld te zetten. 

Een ochtend of middagsessie duurt ongeveer 2 a 3 uur en kost 499 euro ex. BTW. 

 

BOEKIDEE BRAINSTORM BOEKEN 

 

Mocht je hierna behoefte hebben aan een vervolgsessie voor je boekidee (of in het verlengde hiervan je branding & business), dan kunnen deze geboekt worden met korting, je betaalt dan 250 euro ex. btw voor 2 uur.


VERVOLG BOEKIDEE BRAINSTORM BOEKEN 


{Het redigeren van een gereed mansuscript doen wij in principe alleen voor de boeken/auteurs waar we mee werken.}

{Mocht het komen tot een langdurige samenwerking dan wordt het brainstormsessie bedrag in mindering gebracht op onze offerte.}