• TESSA KOOP, AUTEUR COSMIC WOMAN,

  Donata schakel je in als je met hart en ziel een boek uit wilt geven, dat bijdraagt aan een wereld in balans. Als je bereid bent daarbij van de gebaande af te wijken omdat Donata ruimte vrijmaakt voor magie en synchroniciteit. Ze moedigt je aan bij een writersblock, geeft scherpe feedback op je manuscript om het beste uit jou naar boven te halen en is altijd geduldig en vol goede moed. Ze vraagt jou ook geduld te hebben met schrijven, omdat een goed boek moet rijpen. Donata zet een stap extra daar waar je het niet verwacht, ook als je boek is verschenen staat ze je als auteur bij met al haar kennis en expertise om het bij de juiste lezers te laten arriveren. Ik ben ontzettend blij met deze soulsister en ook mijn volgende boeken geef ik uit bij Aurora Concepts.

 • Rosalinda Weel, Auteur & Leraar, eigenaar Droomstudio

  Wat een geluk om iemand te ontmoeten die je dromen zo zorgvuldig vleugels weet te geven! Donata is een zeer deskundige, maar ook invoelende uitgever, die met een bijzonder oog voor detail, vormgeving, diepte en kwaliteit, weet hoe ze vragen in de markt kan beantwoorden. De combinatie van haar gevoel voor spiritualiteit en zakelijkheid, is in mijn ogen haar kracht en maakt haar dé uitgever van deze tijd. Ik voel me dan ook zeer dankbaar dat ik met haar mag samenwerken!

 • Geertje Couwenbergh, Auteur, Columnist & Innerpreneur

  Donata is a member of that Sharp-Mind-meets-Creative-Heart tribe. Which makes her a pleasure to work with because her abilities aren't limited to just one area -plus her interest is heartfelt without becoming sentimental. It's rare to run into someone with so much vision and creativity that at the same time is so rooted and precise.

 • Natasja Kuipers, Astro-Energetisch Therapeut & Auteur

  Als ik aan Donata denk, dan denk ik aan kwaliteit. Ze doet haar werk met uiterste zorg, ze heeft oog voor details en ze komt met een eindresultaat dat kwalitatief aan een hoge standaard voldoet. Daarnaast is ze een prettig mens om mee te werken. Ze weet kritiek op een manier te brengen dat je het makkelijk aanneemt en ze heeft gevoel voor humor. Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken!

 • Judith Lamboo, Agentschap voor missie en talentontwikkeling

  Donata heeft me heel fijn begeleid bij de publicatie van mijn tweede boek. Haar gevoel voor sfeer, timing en vertrouwen, gaven precies die bedding wat ik voor dit boek en mezelf wenste. Zonder haar ondersteuning zou dit boek nooit zo mooi zijn geworden.

 • Marieke Eyskoot, Fair fashion expert, auteur & presentator

  Donata durft risico's te nemen, en in projecten te geloven als anderen dat niet doen. Daardoor komen er mooie en goede dingen in de wereld die er anders niet zouden zijn. Weinig is belangrijker dan dat, volgens mij... bedankt!